Sun. Dec 10th, 2023

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII DIN VASLUI

2 min read

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Gârceni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Gârceni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, la data de de 6 octombrie 2023, în municipiul Vaslui.
În urma cercetărilor efectuate polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit faptul că, la data de 6 octombrie 2023, ora 14.00, aflată în zona străzii Călugăreni din municipiul Vaslui, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, persoana vătămată, tânăra de 19 ani, din comuna Ivănești, ar fi fost deposedată, prin folosirea violenței, de către soțul acesteia, de un telefon mobil, de suma de 2700 de lei și de două carduri bancare.
La data de 8 octombrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă 60 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.