22/05/2024

Premii la Olimpiada Națională Aria Curriculară „Tehnologii”, domeniul Industrie Textile și Pielărie

1 min read

Au fost premiați câștigătorii Olimpiadei Naționale Aria Curriculară „Tehnologii” din domeniul Industrie Textile și Pielărie, liceu, organizată la Vaslui. Au fost evidențiați elevii cu punctajele cele mai mari atât la clasa a XI-a, cât și la clasa a XII-a. De asemenea, au fost acordate premii speciale pentru ingeniozitate tehnică și originalitate. La clasa a XI-a premiul I a fost obținut de eleva Marinela Neștian, de la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Bârlad. Tot de la același liceu, eleva Petronela Focșa a obținut premiul al II-lea. La clasa a XII-a, Adriana Denisa Stan, de la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Bârlad, a obținut premiul I.
Primăria municipiului Vaslui a oferit premii de participare fiecărui elev prezent la etapa națională. La faza națională a Olimpiadei Naționale Aria Curriculară „Tehnologii”, domeniul Industrie Textile și Pielărie, au participat elevi și profesori îndrumători din județele Vaslui, Alba, Botoșani, Dolj, Galați, Maramureș, Olt, Sibiu, Suceava, Prahova, Satu Mare și Iași.
Organizatorii olimpiadei au fost Ministerul Educației, prin Inspectoratul Școlar Județean, în parteneriat cu Primăria municipiului Vaslui, Consiliul Județean Vaslui și o serie de sponsori.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.