02/05/2024

”BUN VENIT IN CASA CARTILOR”

1 min read

Manifestarea organizata sub acest generic s-a desfasurat la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui în parteneriat cu Scoala Gimnaziala „Vasile Alecsandri” Vaslui în cadrul programului ‘Scoala altfel”.
Luni, 6 noiembrie, colectivul bibliotecii a fost vizitat de elevi ai clasei pregătitoare de la institutia de invatamant amintita mai sus, însotiti de învățătoarea Cristina Verman, pentru a cunoaște colecțiile și serviciile bibliotecii și pentru a participa la activitatea ”Bun venit in casa cartilor”. Elevii au aflat cum se pot înscrie la bibliotecă și care sunt activitățile din bibliotecă la care ei pot participa, au descoperit cărțile din colecția „????̂????????????̆????̦ ????????̆ ????????????????????????” nivel 0 și împreună cu bibliotecara sectiei au lecturat poveștile ”Turtita fermecata” si ”Ulcica fermecata”.
Actiunea a fost coordonată de învățătoarea Cristina Verman, de la scoala vasluiana amintita și de bibliotecara Dana Monica Vantu, de la Sala de imprumut la domiciliu pentru copii.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.