30/04/2024

SĂ SALVĂM, ÎMPREUNĂ, VIAȚA UNUI…SALVATOR

2 min read

Am primit, in cirsul diminetii, o scurta..epistola pecare o supunem atentiei dumneavoastra.
Până acum două luni soțul meu, Constantin, în vârstă de 40 ani, era așa cum îmi place mie să îi spun ,, STALPUL FAMILIEI,,, un erou, cel mai puternic din familie, un om pentru care ,,nu se poate,, nu exista în vocabular, care sărea în sprijinul tuturor. Un om blând pentru care ajutorarea semenilor, altruismul era o caracteristică generală. De când a fost diagnosticat cu CANCER GASTRIC MALIGN, STADIU IV viața noastră, a mea și a celor doi copii de 4 ani și respectiv 14 ani a luat o altă întorsătură. Ca și profesor de religie știu că tot ce primim de la Dumnezeu este cu un rost anume, că nimic nu e dat la întâmplare, că suferința are scopul ei, dar nu pot și nu vreau să accept că nu mai este nimic de făcut și de aceea doresc ca împreună cu voi toți să facem posibilă o minune pentru Constantin, ajutând la deplasarea în Turcia la o clinică care să îi ofere posibilitatea unui altfel de tratament și a unei operații care credem că este salvarea lui. Hranirea lui se face actualmente strict perfuzabil.
De când a îmbrăcat uniforma de pompier la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al județului Vaslui a participat, ca suborfiter, la numeroase intervenții dificile, a făcut parte din echipa din dispeceratul unității gestionând apelurile primite de la persoanele aflate în diferite situații de urgență, iar acum ca ofițer se ocupă de securitatea și sănătatea în muncă a camarazilor săi.
Haideți ca, împreună, să facem posibilă această minune și copiii, așa cum este firesc, să aibă alături de ei pe tatăl lor, iar visul fetiței noastre de a deveni medic să fie vegheat de tatăl ei”, ne transmite Gabriela Tanasa, sotia celui suferind. Aceasta a mentionat faptul ca pentru operatie este necesara o suma deloc de neglijat: 50.000 de euro.
Pentru cei care doresc să facă o mică donație în lupta cu această boală nemiloasa, o pot face in următorul cont:
Titular: CONSTANTIN TANASA
IBAN: RO25RZBR0000060020752802
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod swift: RZBRROBU
Psiholog Clinician
Psiholog Clinician Roxana Palalae

Haideti sa ajutam, stimati oameni buni, cu cat si cum putem!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.