30/04/2024

INCEPUT DE AN SCOLAR LA PALATUL COPIILOR VASLUI

2 min read

Maine, 2 octombrie, Palatul Copiilor Vaslui își va deschide porțile pentru anul scolar 2022-2023. Cu această ocazie conducerea institutiei de invatamant încurajeaza copiii și adolescenții să vină în acest loc în care pot să-și petreacă util si placut timpul liber prin activități complementare educației formale, într-un mod relaxant, constructiv, creativ, unde se pot lega prietenii noi și durabile.
Fie că este vorba de muzică ușoară, automodele, pictură, creație literară, etnografie și folclor, fanfară, informatică, gimnastică ritmică, grafică pe calculator, chitară, matematică distractivă, cor, orientare turistică, pian, dans modern, vioară, engleză, carting, tenis de masă, șah, artă textilă sau robotică, fiecare cerc în parte poate reprezenta pentru un copil cadrul ideal în care să își dezvolte abilitățile, îndrumat de profesori cu o vastă experiență, o echipă de oameni dedicați, dispuși să îi ghideze, nu doar pe începători, dar și pe cei avansați spre performanțe notabile.
”Începem acest nou an școlar cu arzătoarea dorință de a asigura spații conforme cu certificatul “Școală Europeană”, obținut în martie 2022, fiind singurul Palat din țară cu această performanță. Avem marea bucurie de a avea ca sediu un monument istoric de interes național dar, în aceeași masură, o amărăciune cauzată de întârzierea lucrărilor de intervenție. Dorim să mulțumim părinților și comunității locale pentru tot sprijinul acordat , să urăm tuturor un an bun, cu alese realizări, mai ales pe plan școlar și vă așteptam cu drag la festivitatea de deschidere”, ne-a transmis Mihaela Popa, director al Palatului Copiilor Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.