15/07/2024

Rezultatele obținute de jandarmii vasluieni în perioada minivacanței de Rusalii

1 min read

Creșterea gradului de siguranță al cetățenilor prin asigurarea măsurilor de ordine la manifestările cu public numeros și participarea la misiuni de menținere în sistem integrat au fost principalele obiective ale Jandarmeriei Vaslui în perioada 22–24 iunie a.c.
Vă mulțumim pentru responsabilitatea cu care ați ales să participați la evenimentele publice din perioada minivacanței de Rusalii. Vă asigurăm că suntem permanent alături de dumneavoastră și vă încurajăm să ne solicitați sprijinul ori de câte ori este nevoie.
Pe timpul misiunilor executate nu au fost înregistrate evenimente majore, însă au fost constatate și sancționate mai multe abateri de la lege. Jandarmii au intervenit de 18 ori în urma apelurilor la 112 sau la dispeceratul unității și au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale, din care 12 avertismente și 18 amenzi în valoare de 8.800 lei, majoritatea pentru încălcarea normelor de conviețuire socială. Tot în această perioadă, jandarmii au constatat și patru infracțiuni în mod independent: comercializarea de produse contrafăcute, furt dintr-o societate comercială și loviri sau alte violențe.
În perioada următoare, vom continua acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. Reamintim cetățenilor că pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică sau prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.