14/06/2024

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI SARBATORITA IN PARCUL COPOU

1 min read

Ziua Internaţională a Copilului a oferit vasluienilor, ca în fiecare an, o serie de activităţi care să bucure copiii, părinţii, bunicii şi cadrele didactice. Primăria municipiului Vaslui a organizat un eveniment dedicat celor mici, divers ca forme de manifestare: momente muzicale, ateliere “Jocurile Copilăriei”, activităţi sportive, concursuri de ștafete, trasee aplicative, surprize pentru copii sub genericul “Dăruind cu bucurie”, animatori şi personaje de poveste au avut loc in Parcul Copou. Activităţile s-au derulat cu participarea membrilor Asociaţiei Culturale DOMISONG, Cercurilor de muzică uşoară, folk şi folclor ale Palatului Copiilor “Constantin Didilescu” Vaslui, Grupului de copii VÂNT DE VARĂ, Clubului KIWANIS, Clubului Sportiv TIGERS Vaslui, Clubului Dance Factory.
La nivelul municipiului Vaslui, Ziua Copilului a fost marcată şi de alte instituţii din municpiul resedinta de judet. Centrul Cultural Judeţean a organizat o nouă ediţie a Târgului de jucării din Parcul Copou. “Crosul Copilăriei” s-a desfăşurat pe Aleea Scriitorilor din Copou.
Reprezentanti ai IPJ Vaslui, ISU Vaslui şi IJJ Vaslui au asigurat, în spatele Castelului din Parcul Copou, activităţi demonstrative pentru copii. Membri ai Palatului Copiilor Vaslui au organizat, în curtea interioară a institutiei, evenimentul intitulat “Mirajul Copilăriei”,
Totodata, Muzeul Judeţean Vaslui va derula, de la ora 12.00, pe esplanada instituţiei manifestarea “Eco-Fashion Show”.

Dorelian David

Foto: Alexandru Boghiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.