23/05/2024

”SEARA DE PROVOCAR(T)E…PSIHOLOGICA)”

1 min read

La Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a avut loc a patra întâlnire a clubului de lectură desfasurat sub titulatura „Seara de provocar(t) e…psihologica”.
Participanții au împărtășit plăcerea lecturii și au discutat cărțile citite, „Cele patruzeci de legi ale iubirii”, de Elif Shafak, „Conversatii du Dumnezeu”, de Neale Donald Walsch și „Cele patru legaminte”, de Don Miguel Ruiz.
Cristina Felicia Văduva, psiholog clinician și psihoterapeut integrativ a fost invitata pentru „???????????????????? ???????? ????????????????????????????????(????)????… ????????????????????????????????????????????̆”. Au fost prezente Dorina Rusu și Mircea Toma, membri CNA, aflați la Vaslui cu prilejul evenimentelor TinFest.EU. Distinșii oaspeți surpriză au fost invitați de către Liliana Bărbuță, unul dintre prietenii acestor seri. Actiunea a continuat cu prezentarea volumelor cu tematica serii. Totodata, s-au prezentat cărți din colecțiile personale.
Pentru luna viitoare s-au stabilit, pentru lectură, de către membrii clubului, titluri care se regăsesc la sala de împrumut la domiciliu pentru adulți: „Minciuni pe canapea”, de Irvin Yalom, „Rebecca”, de Daphne du Maurier și „Curajul de a fi vulnerabil”, de Brene Brown.
Urmatoarea intalnire va avea locă pe 5 iunie, de la ora 17.30, la „Seara de provocar(t)e…sportiva”.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.