21/05/2024

Jandarmeria Vaslui angajează ofițer specialist în cadrul Compartimentului Psihologie

1 min read

Jandarmeria Vaslui scoate la concurs, prin încadrare din sursă externă, un post de ofițer specialist la Compartimentul Psihologie.
Persoanele interesate trebuie să fie absolvente de studii superioare de lungă durată sau studii universitare de licență (ciclul I Bologna), absolvite cu diplomă de licență, în specializarea psihologie sau asimilată, potrivit legii.
Candidații trebuie să dețină atestat de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România în specialitatea „psihologie aplicată în domeniul securității naționale”.
Cererea de înscriere se transmite în format pdf pe adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriavaslui.ro, până la data de 07.05.2024, inclusiv.
Dosarul de recrutare, în volum complet și corect întocmit, se constituie exclusiv în format electronic și va fi transmis cu toate documentele scanate în format pdf, la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriavaslui.ro, până la data de 21.05.2024, inclusiv.
Pe durata concursului candidații trebuie să verifice permanent site-ul www.jandarmeriavaslui.ro secțiunea Resurse Umane/ Anunțuri.
Relații suplimentare privind organizarea și desfășurarea concursului pot fi obținute de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, Serviciul Resurse Umane, telefon 0235 / 312373, interior, 035 / 24535 de luni până vineri între orele 08.30-15.30.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.