23/05/2024

REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII SERVICIULUI DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂȚII ECONOMICE VASLUI

2 min read

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au probat activitatea infracțională a două persoane, soț-soție, din municipiul Bârlad, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de ”punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, în formă continuată.
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui efectuează au documentat și probat activitatea infracțională a doi soți, în vârstă de 54 și 62 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de ”punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, în formă continuată, în perioada 2022-2024.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada sus-menționată, persoanele cercetate ar fi comercializat, în municipiul Bârlad, produse de încălțăminte și îmbrăcăminte purtând mărci identice sau similare cu mărci înregistrate pentru produse identice sau similare. Prejudiciul stabilit preliminar este estimat la 25.000 lei. La data de 28 aprilie, în baza probatoriului administrat, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au luat față de persoanele cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ieri, persoanele au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a luat, față de amândoi, măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale a persoanelor.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.