22/05/2024

Caravana de Paști „Împreună aducem Lumină în suflete”, a Episcopiei Hușilor, a mers în Basarabia

1 min read

Caravana de Paști „Împreună aducem Lumină în suflete” a Asociației „Filantropia Ortodoxă” a Episcopiei Hușilor, a poposit, încă din primele zile ale debutului campaniei, în Basarabia.
Echipa caravanei, coordonată de părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși, a vizitat luni, 22 aprilie, mai multe persoane vârstnice, apăsate de singurătate și griji din localitățile Malcoci, Făgureni, Strășeni, Ghidighici și Răzeni din Basarabia, dar și copiii care frecventează Centrul comunitar „BNA Humanitas” Răzeni.
„Peste 160 de persoane au primit daruri ce au constat în pachete cu alimente, dulciuri, încălțăminte și îmbrăcăminte, și ajutor financiar. De asemenea, am mers la mai multe persoane care nu se pot deplasa, dar care, în pofida neputinței lor, ne-au transmis o stare de optimism, izvorât din credința lor puternică.
Continuăm în aceste zile periplul Caravanei, la mai multe familii din cadrul Episcopiei Hușilor. Mulțumim tuturor celor care ne sprijină să aducem un licăr de speranță celor cărora le trecem pragul”, a menționat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.