23/05/2024

TÂNĂR REȚINUT DE POLIȚIȘTII DIN NEGREȘTI

2 min read

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Rafaila, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 17 de ani, bănuit că ar fi agresat, în mod repetat, un coleg de liceu și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică la o unitate de învățământ din orașul Negrești.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 7 aprilie, la ora 15.00, în localitatea Rafaila, pe fondul unui conflict spontan, tânărul cercetat ar fi agresat persoana vătămată, un tânăr de 17 ani, din Negrești, lovind-o cu pumnii și picioarele.
Ulterior, la data de 9 aprilie, aflat în curtea unității de învățământ pe care o frecventează, în timpul unei pauze, tânărul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, provocînd scandal, și ar fi lovit, din nou, persoana vătămată.
La data de 18 aprilie, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii din Negrești au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive, față de acesta fiind luată măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
Alți doi minori, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, sunt cercetați, în stare de libertate, pentru participarea la infracțiunile cercetate.
Cercetările sunt continuate de către polițiști din Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a tuturor persoanelor implicate în săvârșirea faptelor cercetate.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.