21/05/2024

Programul judetean pentru finantarea nerambursabila a activitatilor non-profit pe anul 2024

2 min read

Conducerea CJ Vaslui invita, joi, 25 aprilie, de la ora 13.30, la sala ”Stefan cel Mare” a Palatului Administrativ persoanele interesate sa participe la sesiunea de infrmare si clarificari privind Programul judetean pentru finantarea nerambursabila a activitatilor nn-profit de interes judetean pentru anul 2024 pentru domeniile cultura, culte, social, activitati de tineret si sport.
În cadrul întâlnirii veți avea posibilitatea să puneți întrebări, să clarificați orice problemă legată de realizarea cererii de finanțare, condițiile de eligibilitate etc.
Ghidurile solicitantului împreună cu documentele necesare depunerii propunerii de proiect le puteti găsi accesând link-ul:
https://cjvs.eu/finantari-nerambursabile-2024/
IMPORTANT!
In contextul digitalizării activității la Consiliul Județean Vaslui, depunerea propunerilor de proiecte se va face pe platforma CONECTX.
În acest sens, în cadrul sesiunii de instruire și clarificări, vor fi prezentate atât modalitatea de creare a unui cont pe platforma Conectx cât și felul în care se poate depune o cerere de finanțare.
Pentru a veni în sprijinul aplicanților puteți găsi atașat un tutorial cu informații pentru crearea unui cont. Vă recomandăm să încercați să parcurgeți pașii respectivi, deoarece întregul proces este de durată. De asemenea, vă rugăm să țineți cont că dimensiunea unui document încărcat pe platformă nu poate depăși 25 MB.
Pentru cei dintre dumneavoastră care nu pot participa fizic la sesiune de instruire, a fost programată o videoconferință ZOOM cu următoarele date de conectare:
????????????????????: ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? – ???????????????????????????????????? ???????? ????????????????????????????????????????????
????????????????: ???????????? 25, 2024 13:30 ????????????????????????????????????
???????????????? ???????????????? ????????????????????????????
https://us02web.zoom.us/j/82272408588…
???????????????????????????? ????????: 822 7240 8588
????????????????????????????????: 126985

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.