22/05/2024

BĂRBAȚI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII DIN HUȘI

2 min read

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Vetrișoaia, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii Postului de Poliție Vetrișoaia, din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși, au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în noaptea de 16-17 martie a.c., la o gospodărie din satul/comuna Vetrișoaia. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, persoana bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat, ar fi pătruns, prin efracție, într-o gospodărie din localitatea Vetrișoaia, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice și o sumă de bani. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii a fost recuperat, iar bunurile au fost predate părții vătămate.
La data de 19 martie, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.