23/05/2024

TINERI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII BIROULUI INVESTIGAȚII CRIMINALE VASLUI

2 min read

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut doi tineri, în vârstă de 14 și 15 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a doi tineri, din Bârlad, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în zona unei piețe din municipiul Bârlad.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, la data de 8 februarie 2024, ora 23:00, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii ar fi deposedat și însușit, prin folosirea violenței, de la persoana vătămată, o femeie de 34 ani, din Bârlad, un portofel, pe care acesta îl avea asupra sa, în buzunar.
Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de 170 de lei.
Ca urmare a administrării probatoriului, la data de 11 martie 2024, polițiștii bârlădeni au luat față de cei doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Astăzi, 12 martie, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a arestării preventive pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerilor cercetați.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.