22/05/2024

TÂNĂR REȚINUT DE POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI

1 min read

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 23 ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în municipiul Bârlad. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 2 martie, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat și însușit, prin folosirea violenței, de la persoana vătămată, femeie de 66 de ani, din Bârlad, o sacoșă cu produse alimentare, în fața locuinței acesteia.
La data de 5 martie, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Ieri, 6 martie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestării preventive a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.