22/05/2024

BĂRBAȚI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 2 POLIȚIE RURALĂ VASLUI

2 min read

Poliţiştii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au reținut doi bărbați, în vârstă de 23 și 29 de ani, din comuna Cozmești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat și distrugere.
Polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat și distrugere, la data de 3 martie 2024, în localitatea Fâstâci, comuna Cozmești.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în noaptea de 2/3 martie a.c., bărbații cercetați ar fi agresat o persoană de la exploatarea forestieră din localitatea Fâstâci, aparținând Ocolului Silvic Brodoc, și ar fi spart geamurile unor utilaje forestiere, sustrăgând un telefon mobil și două scule electrice. Prejudiciul creat, în valoare de 1240 de lei, a fost recuperat în totalitate.
La data de 3 martie, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat, față de bărbații cercetați, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi, 4 martie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.