22/05/2024

MINOR REȚINUT DE POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI

1 min read

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 30 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în data de 24 februarie 2024, la un local din municipiul Bârlad.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat ar fi pătruns, în seara de 24 februarie a.c., prin forțarea ușii de acces a unui local din municipiul Bârlad, sustrăgând suma de 200 de lei.
La data de 1 martie, ca urmare a administrării probatoriului, față de acesta a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Bărbatul cercetat a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a luat împotriva acestuia măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.