22/05/2024

REȚINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI

2 min read

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de trafic de droguri de risc, precum și introducere în țară fără drept de droguri de risc.
La data de 28 februarie polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Vaslui, în urma căreia au fost descoperite și ridicate 68 de grame de cannabis, un terminal mobil și o cartelă SIM.
Ulterior, polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere, persoana depistată fiind prezentată la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, în vederea audierii.
Din cercetări a reieșit că persoana bănuită ar fi procurat droguri de mare risc din Spania și le-ar fi trimis în România, cu intenția de a le comercializa pe raza municipiului Vaslui.
În baza probatoriului administrat, față de persoana cercetată a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, aceasta urmând a fi prezentată Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.