22/05/2024

„SIMBOLURILE IUBIRII” LA MUZEUL JUDETEAN VASLUI

1 min read

Personalul Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui vă invită vineri, 23 februarie, orele 13.00, în Sala „Arta” a instituției, la vernisajul expoziției personale de pictură „Simbolurile iubirii” realizată de artistul Nelu Grădeanu.
Expoziția cuprinde 70 de lucrări realizate atât în ulei pe pânză, cât și în tehnica mixtă a Pouring-ului, pornind de la natură, pe care artistul o interpretează printr-un filtru personal. Lucrările selectate: flori, peisaje și portrete, fac trimitere la gingășia, rafinamentul și eleganța unui univers pictural încărcat de sensibilitate și armonie.
Nelu Grădeanu este un artist format în arta picturii bisericești, pe lângă Patriarhia Română, cu profesorii Vasile Caraman și Gheorghe Răducanu și licențiat al Facultății de Psihologie București. Nelu Grădeanu are o bogată activitate artistică, având multiple expoziții personale și participări la expoziții colective, dar și pictură bisericească.
Cei de la muzeul vasluian vă așteaptă să admirați expoziția etalată pe simeza Sălii „Arta” în perioada 23 februarie–31 martie.
Organizatorii activității sunt prof. dr. Ramona Maria Mocanu, managerul Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, Anca Iuliana Iordachi. muzeograf la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui
si Marian Antoniu. muzeograf la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.