Sat. Mar 2nd, 2024

Agent al poliției de frontieră, condus pe ultimul drum

2 min read

Polițiștii de frontieră vasluieni, alături de ceilalți colegi din cadrul Poliției de Frontieră Iași, sunt în doliu. Într-o zi rece de iarnă, aceștia l-au condus pe ultimul drum pe colegul lor Fănică Dodea, plecat dintre noi mult prea devreme, la doar 44 de ani.
Agent Dodea Fanica s-a născut în satul Stănilești, iar dacă mai zăbovea printre noi, pe 11 martie ar fi împlinit 45 de ani.
S-a petrecut prin viaţă cu o deosebită decenţă, a fost un om activ şi responsabil în tot ceea ce a făcut, având mult bun simţ, fiind animat permanent de lucrul bine făcut și de spiritul dreptăţii. Gesturile mărunte, de a respecta normele societăţii în care trăim, ale bunului simţ sau ale celor şapte ani de acasă, i-au pus eticheta de OM. Era liniștit, sociabil, altruist, fiind un bun exemplu pentru toţi cei care l-au cunoscut cu adevărat. Deși necăsătorit, a avut un adevărat cult pentru familie, rămânând alături de cei care i-au dat viață și ajutându-i în momentele în care puterile lor au scăzut… Soarta a vrut ca liniștea și fericirea acestei familii să fie zdruncinată într-o noapte de noiembrie, când a suferit arsuri grave în urma unui nefericit incendiu izbucnit în locuința părintească. Familia, prietenii şi colegii i-au fost alături, au crezut cu tărie în șansa lui de recuperare şi au luptat pentru a nu-i părăsi, însă destinul a hotărât altfel. Ziua de marți, 16 ianuarie, a venit cu o veste cruntă pentru toată lumea care l-a cunoscut, iubit și apreciat: organismul agentului a cedat.

Dumnezeu să-L ierte si sa-L odihnească în pace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.