Tue. Feb 27th, 2024

POLIŢIŞTII VASLUIENI AU DEPISTAT UN BĂRBAT CĂUTAT ÎN BAZA UNUI MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE

2 min read

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii din Huși au căutat și au depistat un bărbat urmărit internațional în baza unui mandat european de arestare.
La data de 12 ianuarie polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși, din cadrul Poliției Municipiul Huși, au depistat în municipiul Huși, județul Vaslui, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din aceeași localitate.
Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Franța au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.
Persoana sus-menționată a fost escortată de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui și prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

MANDAT PUS ÎN APLICARE DE CĂTRE POLIŢIŞTII VASLUI

În cadrul activităţilor operative desfăşurate ieri, poliţiştii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.
Sâmbătă, 13 ianuarie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui au căutat și depistat în comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate.
Pe numele acestuia Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 1 an și 11 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, în luna octombrie 2022, în localitatea de domiciliu.
Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.