Tue. Feb 27th, 2024

BARBAT CARBONIZAT INTR-O LOCUINTA MISTUITA DE FLACARI

1 min read

Detașamentul de pompieri Vaslui și Punctul de Lucru Ivănești au intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Coșca, comuna Ivănești. Încă de la primul apel la numărul unic pentru situații de urgență, 112, s-a formulat supoziția că în incendiu ar fi fost surprinsă și o persoană. La fața locului a intervenit și SVSU Ivănești, accesul tuturor autospecialelor fiind dificil în zona în care era amplasată casa cuprinsă de flăcări.
La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. În interiorul locuinței a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 87 ani. Victima era un bărbat nevăzător, imobilizat la pat.
După mai bine de o oră și jumătate de muncă, incendiul a fost lichidat, locuința fiind distrusă în proporție de peste 80%.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum defect, necurățat și neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.