Sat. Mar 2nd, 2024

Rezultatele jandarmilor vasluieni în urma misiunilor executate pe timpul minivacanței prilejuite de Anul Nou

1 min read

În perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, peste 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au fost prezenți la datorie în spațiul public, pentru a evita producerea unor situații nedorite care ar fi putut aduce atingere ordinii și liniștii publice.
Manifestările cultural-artistice organizate în noaptea de Revelion în județul Vaslui s-au încheiat fără a fi înregistrate evenimente deosebite.
Jandarmeria Vaslui mulțumește tuturor participanților la evenimentele publice care au ales siguranța și au respectat recomandările forțelor de ordine.
În această perioada, jandarmii vasluieni au fost solicitați să intervină de 19 ori în urma apelurilor la 112 sau la dispeceratul unității și au fost nevoiți să aplice 22 de sancțiuni contravenționale, din care 8 avertismente și 14 de amenzi în valoare de 2200 lei, pentru încălcare normelor de conviețuire socială.
De asemenea, jandarmii au constatat și 4 infracțiuni independent ( 2 de comercializare ilegală de articole pirotehnice și 2 de deținere de substanțe interzise) și 3 infracțiuni în cooperare cu polițiștii.
În continuare rămânem la datorie și le reamintim cetățenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei ori de câte ori situația o impune.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.