18/05/2024

BĂRBAȚI REȚINUTI DE POLIȚIȘTII DIN NEGREȘTI

2 min read

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 17 de ani, din comuna Rafaila, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a trei bărbați, din comuna Rafaila, bănuiți că pe fondul unui conflict spontan ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat alți doi bărbați (lovindu-i cu pumnii și picioarele), din comuna Todirești, județul Vaslui, în noaptea de 25/26 decembrie 2023, în zona unei discoteci din localitatea Todirești.
La data de 28 decembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au luat față de cele trei persoane cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
La data de 29 decembrie 2023, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, față de ei fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.