Tue. Feb 27th, 2024

AN BUN PENTRU COMPOZITORUL CLAUDIU BULETE

2 min read

Compozitorul vasluian Claudiu Bulete spune ca a avut un an 2023 bun, încheiat cum nu se poate mai bine. A compus primul colind în stil “baladă rock” din repertoriul românesc, pentru orădeanca Natalia Bendre. Videoclipul piesei a fost filmat la Oradea, de către echipa vasluiană CB Media pe care el o conduce. Din aceasta fac parte operatorii imagine Ionuț Manolachi si Dragoș Andurnachi , montajul fiind asigurat de Mirela Bulete. Piesa a reușit, în doar 4 zile, să depășească 100.000 de vizualizări pe YouTube. Este considerat un real succes, vizualizările fiind în continuă creștere.
Natalia Bedre este câștigătoare a numeroase Grand Prix-uri, a numeroase concursuri naționale si internaționale, anul acesta ea reprezentand România la cel mai puternic concurs de muzică din Europa, ”Slavianski Bazar”, din Belarus. Compozitorul vasluian a avut în acest an o activitate mai mult decat bogată, studioul audio video pe care il conduce fiind foarte solicitat la nivel național. Claudiu a avut colaborări cu școli de muzică din toată țara. De asemenea, a făcut parte din numeroase jurii naționale a multor concursuri de prestigiu, dar și festivaluri internaționale, unul de calibru în Sicilia, Festival ”Citta di Mascalucia”, și altul în Moldova, ”Constelația Talentelor”, unde a fost si autorul imnului festivalului
“Coincidență sau nu, acum 10 ani, în 2013, scriam primul yodel românesc unei ardelence care avea, pe atunci. 14 ani, Ilinca Băcilă, din Cluj. Anul acesta am scris primul colind, baladă rock românesc, tot unei ardelence, tot de 14 ani, orădeanca Natalia Bendre. Parcă aveam o presimțire că anul acesta trebuie să se întâmple ceva deosebit pe plan muzical. Era luna decembrie si nu se întâmplase nimic deosebit, insa eu tot așteptam. Este o piesa venită la inspirație, dar nu am gândit niciodată că va fi primul colind rock românesc. Ma simt onorat de cuvintele frumoase ale multor oameni de muzică despre lucrarea mea. Printre acestia il enumar pe solistul vocal a trupei Cargo, cel care colaborează cu studioul unde s-a făcut masterul și imprimarea melodiei. Sper într-un an cât mai bun pe toate planurile. Vă urez tuturor un An Nou fericit, cu sanatate si bucurii”!, spune claudiu Bulete.
Ca în fiecare an în data de 31 decembrie cu ai lui colegi de cor vor merge cu plugușorul cântat pe 4 voci să aduca bucurie în casele oamenilor care ii așteaptă și care ii vor primi.
https://youtu.be/JumyWvRetD0?si=ty8ps9BGQu9BrWWz

Natalia Bendre – Colindam (OfficialVideo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.