Tue. Feb 27th, 2024

MASURI DE ORDINE IN MINIVACANTA PRILEJUITA DE ANUL NOU

2 min read

În perioada următoare, cu ocazia minivacanței prilejuite de Anul Nou, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui va suplimenta efectivele ce execută misiuni în stradă pentru asigurarea unui climat optim de ordine, siguranță și liniște publică în județul Vaslui.
Astfel, între 30 decembrie și 2 ianuarie jandarmii vasluieni vor fi prezenți la datorie pentru a evita producerea unor evenimente nedorite și pentru rezolvarea oricăror situații care aduc atingere ordinii publice.
În seara de Revelion, vom fi prezenți în localitățile Vaslui, Bârlad, Huși, Negrești și Murgeni pentru a ne asigura că evenimentele festive organizate cu ocazia trecerii dintre ani se vor desfășura în condiții de siguranță.
Totodată, vom participa la activitățile de menținere a ordinii și siguranței publice desfășurate în județul Vaslui în sistem integrat împreună cu Politia în mediul urban și rural prin patrule mixte dar și patrule de jandarmi.
O atenție deosebită în această perioadă va fi acordată respectării legislației referitoare la regimul materialelor pirotehnice. Încă odată, reamintim faptul că orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă!
Celor care participă la manifestările artistice organizate în seara de Revelion le recomandăm : să nu folosească articole pirotehnice care ar putea pune în pericol atât siguranța lor cât și a celor din jur, să nu lase nesupravegheate bunurile și obiectele personale de valoare, să acorde o atenție sporită copiilor dacă sunt însoțiți de aceștia, iar dacă sunt martori la săvârșirea unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi sau să apeleze numărul unic de urgența 112.
Jandarmeria Vaslui urează tuturor „La mulți ani!” și să aibă parte de un nou an mai bun!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.