21/05/2024

PERSOANE REȚINUTE DE POLIȚIȘTII
DIN NEGREȘTI

2 min read

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Municipiului Negrești, au reținut șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din comuna Șcheia, județul Iași, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a șapte tineri din comuna Șcheia, județul Iași, bănuiți că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat două persoane, la data de 17 decembrie 2023, în apropierea unui local din Negrești.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 16/17 decembrie 2023, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale spontane, persoanele cercetate ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică, și ar fi agresat doi bărbați, în vârstă de 24 de ani, din orașul Negrești, clienți ai localului. După intervenția agenților de pază în vederea aplanării conflictului, victimele au părăsit zona adiacentă localului, însă au fost urmărite și agresate din nou de către cei șapte tineri.
În urma agresiunii, victimele au suferit leziuni ce necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, respectiv 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului de expertiză emis de către medicii legiști.
La data de 17 decembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești și ai Serviciului de Investigații Criminale au luat față de cele șapte persoane cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști din Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.