21/05/2024

Jandarmul Marius Zamfir a cucerit aurul la Cupa României Fitness Challenge

2 min read

Plutonierul adjutant Zamfir Marius din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui a obținut medalia de aur la Cupa României Fitness Challenge ce a avut loc sâmbătă, 16 decembrie a.c., în București. La competiție au luat parte peste 120 de sportivi din toată țara, iar proba unde a concurat Marius a constat în parcurgerea unui circuit format din 6 stații, unde timp de 2 minute a trebuit să execute corect cât mai multe repetări. Acest circuit testează la maxim rezistența, viteza, forța dar și tehnica sportivilor.
Fiind la a doua participare la o competiției de Speedfit Fitness Challenge, jandarmul a reușit de data aceasta să se claseze pe primul loc la categoria masters. În luna septembrie, la Campionatul National de Fitness și Culturism de la Sibiu, jandarmul a reușit să se claseze de două ori pe podium, obținând locul al doilea la proba single și locul al treilea alături de soția sa la cupluri.
Marius face parte din colectivul Jandarmeriei Vaslui din anul 2006 și este un obișnuit al podiumului la competițiile la care participă. A obținut numeroase medalii la concursurile naționale de Unifight, lupte libere și judo. Colegul nostru practică fitness, lupte libere și judo de peste 20 de ani, iar sportul reprezintă pentru el cea mai mare pasiune, o bucurie pe care îi place să o împărtășească tuturor.
Pe lângă calitatea de sportiv, Marius este și antrenorul clubului din care face parte, club care sub îndrumarea sa a reușit să se întoarcă de la campionatul recent încheiat cu 5 medalii.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.