21/05/2024

Povesti de sărbători

1 min read

Sub acest generic a avut loc un eveniment din cadrul Proiectului educațional intitulat „In lumea cartilor” realizată de Biblioteca Judeteana „Nicolae Milescu spaaarul” Vaslui în parteneriat cu Grădinița cu P.P. Nr. 5 Vaslui.
Miercuri, 13 decembrie, preșcolarii de la grupa mare „Arlechinii”, „Iepurașii” și „Albinuțele” de la Grădinița cu P.P. Nr. 5 Vaslui și educatoarele Carmen Dăniciuc, Alina Șelaru, Liliana Iacob, Liliana Maticiuc, Simona Moșneagu și Delia Andone au fost vizitați de bibliotecara Livioara Bucșa și au desfășurat manifestarea ”Povesti de sarbatori”. Preșcolarii au aflat cum se pot înscrie la bibliotecă, care sunt activitățile din bibliotecă la care ei pot participa și au descoperit cărți cu povești de iarnă existente în colecția sălii de împrumut la domiciliu pentru copii. Copiii au ascultat cu interes poveștile: „Povestea lui Mos Craciun” și „O soapta in zapada” lecturate de bibliotecara invitata.
Actiunea a fost coordonată de educatoarele amintite mai sus și bibliotecara Livioara Bucșa, de la Sala de imprumut la domiciliu pentru copii.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.