22/05/2024


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/gazetade/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

Povesti de sarbatori

1 min read

Actiunea s-a desfasurat in cadrul Proiectului educațional „In lumea cartilor” realizată de Biblioteca Judeteana „Nicolae Milescu Spatarul” Vaslui în parteneriat cu Grădinița cu P.P. Nr. 3 Vaslui.
Luni, 11 decembrie, preșcolarii de la grupele mari „Puisorii” si „Albinutele” de la Grădinița cu P.P. Nr. 3 Vaslui și educatoarele Simona Vrabie, Iulia Vasilica Balan, Daniela Atofanei Iftime și Ecaterina Dănilă au fost vizitați de bibliotecara Livioara Bucșa și au desfășurat manifestarea intitulata ”Povesti de sarbatori”.
Preșcolarii au aflat cum se pot înscrie la bibliotecă, care sunt activitățile din bibliotecă la care ei pot participa și au descoperit cărți cu povești de iarnă existente în colecția sălii de împrumut la domiciliu pentru copii. Copiii au ascultat cu interes poveștile: „Povestea bradului de Craciun” și „Mesajul pasarilor inimile copiilor” lecturate de bibliotecară și au încântat inimile cu un recital de versuri și colinde. Activitatea a fost coordonată de educatoarele enumerate mai sus și bibliotecara Livioara Bucșa, de la Sala de imprumut la domiciliu pentru copii.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.