Tue. Feb 27th, 2024

MANDATE PUSE ÎN APLICARE DE CĂTRE POLIŢIŞTII VASLUIENI

2 min read

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au pus în aplicare două mandate de executare ale unor pedepse cu închisoarea.
La data de 28 noiembrie, orele 14.10, polițiștii Biroului Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în serviciu de patrulare pe strada Traian din municipiul Vaslui, au observat și interceptat un bărbat care manifesta un comportament suspect, respectiv se afla pe partea carosabilă și efectua semnale de oprire pentru autoturismele care tranzitau zona.
Polițiștii au procedat la legitimarea sa și, prin efectuarea de verificări, au stabilit că, la data de 28 noiembrie 2023, Judecătoria Brașov a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 1 an, pe numele bărbatului de 61 de ani, din comuna Ciocani, județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt”.
Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.
**
La data de 29 noiembrie polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au căutat și depistat în localitatea Docani, comuna Vinderei, județul Vaslui, un bărbat de 65 de ani, din aceeași localitate.
Pe numele acestuia, la data de 29 noiembrie 2023, Tribunalul Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 6 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de violenţă în familie, urmată de moarte victimei.
Infracțiunea a fost săvârșită în luna decembrie 2018, în comuna Vinderei.
Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.