Tue. Feb 27th, 2024

Să stabileste cifra de școlarizare în învățământul dual și profesional

1 min read

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui lansează un apel către operatorii economici pentru stabilirea cifrei de școlarizare, în vederea implementării învăţământului preuniversitar dual şi în învăţământul profesional pentru anul şcolar 2024 – 2025.
Până la data de 8 decembrie operatorii economici transmit la Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (CNDIPT), la adresa tvet@tvet.ro, solicitările de școlarizare în învățământul preuniversitar dual și înaintează unităților de învățământ profesional și tehnic sau inspectoratelor școlare solicitările de școlarizare în învățământul profesional.
Eventuale solicitări pentru învățământ dual transmise din partea operatorilor economici adresate unităților de învățământ sau inspectoratelor școlare vor fi redirecționate la CNDIPT.
ISJ transmite solicitările pentru învățământ profesional primite de la operatorii economici la unitățile de învățământ nominalizate în solicitările operatorilor economici sau, în absența nominalizării de către operatorii economici a unei unități de învățământ, la unități de învățământ care pot cuprinde în oferta educațională calificările solicitate.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.