Tue. Feb 27th, 2024

„SA SPUI DA VIETII…”

1 min read

Sub acest generic a avut loc, la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, evenimentul „Să spui da vietii…”, manifestare care marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, sărbătorită în fiecare an pe 3 decembrie.
Acțiunea a fost organizată de conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului – Complexul de Servicii Comunitare Nr.1 Vaslui.
Programul manifestării a cuprins un cuvânt de deschidere rostit de Dragoș-Andrei Cazacu, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, o lansare de carte intitulata „Noi doi și o bicicletă”, autor Elena-Irina Gîrjan, studentă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași si un program artistic susținut de beneficiari ai Centrului de Zi de Consiliere și Asistență Specializată pentru Copii cu Tulburări din Spectrul Autist.
Evenimentul „Să spui da vieții…” a stat sub semnul promovării participării depline și egale în societate a persoanelor cu dizabilități, valorificând diversitatea abilităților și contribuțiile fiecăruia în crearea unei societăți echitabile.
Au prezentata prof. dr. Ramona Maria Mocanu, directorul Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, prof. înv. primar Ionica Văleanu, de la Școala Gimnazială „Alexandra Nechita” Vaslui, prof. Ciprian Râșăscu, de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui si muzeograf Marian Antoniu, de la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.