Tue. Feb 27th, 2024

PERSOANĂ REȚINUTĂ DE POLIȚIȘTII
DIN VASLUI

2 min read

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din comuna Poienești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din comuna Poienești, bănuit că ar fi pătruns fără drept în locuința a două persoane și le-ar fi agresat, la data de 24 noiembrie 2023, în localitatea Poienești-Deal.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data de 24 noiembrie 2023, ora 21.00, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, persoana cercetată ar fi pătruns fără drept în locuința a două persoane și le-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător.
După comiterea faptelor, tânărul a încercat să se sustragă urmăririi penale, fiind căutat și depistat la data de 25 noiembrie a.c., în comuna Băcani, în locuința unor rude.
Ca urmare a agresiunii, victimele au suferit leziuni traumatice ce vor necesita 7-8, respectiv 10-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
La data de 25 noiembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea dispunerii unor măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.