18/05/2024

MANDATE PUSE ÎN APLICARE DE CĂTRE POLIŢIŞTII VASLUIENI

1 min read

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au pus în aplicare două mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea.
*
La data de 18 noiembrie polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat în comuna Albești, județul Vaslui, un bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate.
Pe numele acestuia, la data de 15 noiembrie Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 2 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
**
La data de 18 noiembrie polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat în comuna Lipovăț, județul Vaslui, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate.
Pe numele acestuia, la data de 17 noiembrie Tribunalul Vaslui a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj în formă continuată. Persoanele sus-menționate au fost conduse la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepselor dispuse de către instanțele judecătorești.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.