Sun. Dec 3rd, 2023

VASLUIUL VA FI, IN 2025, CAPITALA TINERETULUI DIN ROMANIA!!

2 min read

Perseverența unor tineri inimoși a dat, in sfarsit, roade. Peste mai putin de doi ani, n 2025, municipiul Vaslui va fi Capitală a Tineretului. Grupul de inițiativă format în jurul proiectului vasluian și primarul Vasile Pavăl au primit distincția la finalul unei gale prezentată de cunoscutul prezentator TV, Cătălin Măruță.
Seara târziu, echipa de inițiativă a postat un mesaj emoționant pe pagina dedicată Vasluiului, Capitală a Tineretului:
”Momentul mult așteptat! Direct din „orașul infinitului”, Târgu Jiu – Capitala Tineretului din România 2023, să se audă peste tot în țară!
VASLUI, CAPITALĂ!
Inspirați, dragi vasluieni. Țineți bine în piept aerul acestui moment. Simțiți din plin gustul victoriei, dați-vă voie să credeți, pentru prima oare poate, că în sfârșit orașul nostru, oamenii noștri, primesc din partea României aprecierea și susținerea ce toți o merităm
Expirați, cinstiți cu noi în seara asta. Felicitați-vă că nu ați renunțat la Vaslui așa cum nici noi nu am renunțat. Sărbătoriți cu toții în această seară, căci și noi vă sărbătorim pe voi de-aici, din Târgu Jiu!
Astàzi, 18 Noiembrie 2023, pier toate diferențele dintre noi, se sting şi fricile de zi cu zi, dispar şi supărările şi ne-amintim cà noi, românii, ne amintim mereu să râdem la final, în cele mai grele condiții.
Ori noi, cei din Vaslui, vom aminti că rost ín viață şi de-a sărbători la zile bune! În zile de-acest fel. În zilele mai mari ale istoriei. Iar astăzi, chiar am scris istorie!
Sărbătoriți! De mâine revenim la treabă.
Titlul de Capitală e primul pas a unui plan cu mult mai mare decât am visat vreodată, oricare dintre noi.
Pe site-ul Primăriei Municipiului Vaslui a fost postat un mesaj de felicitare, sâmbătă seara:
”Vaslui, Capitala Tineretului din România 2025!
Titlul a fost câștigat de tinerii vasluieni care, cu entuziasm și încredere în puterea celor mulți, au depășit obstacole și au reușit, în această seară, să ne ofere un final frumos al unui parcurs emoționant! Rămânem alături de voi, dragi tineri vasluieni!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.