Sun. Dec 10th, 2023

JANDARMUL VLAD POIANA UN…SCRIITOR DE TOATA ISPRAVA!

1 min read

Plutonierul adjutant șef Poiană Vlad, subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, este și anul acesta unul dintre câștigătorii concursului de proză polițistă pentru personalul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI)., după ce și anul trecut s-a aflat printre laureații concursului.
În acest an Editura M.A.I. a continuat organizarea concursurilor de creație literară adresate personalului M.A.I. Autorii înscriși în concurs sunt polițiști, jandarmi, pompieri, studenți, dar și cadre în rezervă sau în retragere – oameni care au transpus în cuvinte experiențe profesionale diverse, întâmplări reale sau imaginare.
La final, în galeria câștigătorilor s-a regăsit și creația colegului nostru. Acesta a prezentat juriului
schița ,,Ancheta” o ficțiune la început de democrație în care prezintă o posibilă întâmplare, tratată cu umor, ce ar fi avut loc într-un sediu de poliție.
Vlad nu se află la primele reușite de acest gen, după premiul de anul trecut, el a primit în anul 2018 un alt premiu la concursul de literatură satirico-umoristică organizat în cadrul Festivalului International de Umor „Constantin Tănase”.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.