18/05/2024

PERSOANE REȚINUTE DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 7 POLIȚIE RURALĂ BANCA

2 min read

Poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 32 de ani, din comuna Roșiești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au probat activitatea infracțională a trei bărbați, din localitățile Rediu și Gura Idrici, comuna Roșiești, bănuiți că, la data de 7 noiembrie 2023, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, pe un drum public din localitatea Gura Idrici.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au stabilit că, la data de 7 noiembrie, orele 9.20, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, persoanele cercetate ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică. În cadrul scandalului iscat, două persoane ar fi fost lovite însă acestea nu au formulat plângeri prealabile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
La data de 9 noiembrie, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au luat față de cele trei persoane cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Astăzi, 10 noiembrie, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști din Banca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.