18/05/2024

Jandarmii vasluieni s-au alăturat campaniei Donează sânge, salvează o viață!

1 min read

Săptămâna aceasta, Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Română desfășoară campania “Donează sânge! Salvează o viață!”. La această campanie s-au alăturat și jandarmii vasluieni, care au fost prezenți astăzi, 3 noiembrie a.c., la Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad pentru a dona sânge.
Ca de fiecare dată, jandarmii vasluieni s-au alăturat cu drag inițiativei, continuând astfel misiunea de a face bine prin dăruirea de sânge celor ce au nevoie.
Acest simplu gest, de a dona sânge, poate face diferența dintre viață și moarte, astfel, de ani buni câte o picătură din sângele bleu-jandarm ajunge în transfuziile zilnice ale spitalelor de urgență, unde nevoia a primi sânge este ultimul fir de speranță pentru cei aflați în suferință.
În ultima perioadă, astfel de activității au fost organizate regulat de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, de fiecare dată cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Bârlad.
Pe această cale, jandarmii vasluieni îi invită pe toți cei care înțeleg importanța acestui gest nobil să le urmeze exemplul.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.