Sun. Dec 3rd, 2023

Atelier de creatie pentru copii
”Tablou de toamna”

2 min read

Pentru că primul atelier de toamnă care s-a desfășurat în anul 2022 a fost pe placul micuților participanți, atât prin activitățile atractive și inedite, cât și prin momentele specifice Halloween-ului, Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui continuă programul de Educație Muzeală cu o nouă ediție a atelierului de creație, intitulat Tablou de toamnă.
Anul acesta prețioasa toamnă ne-a provocat imaginația și în acest sens ne-am propus să realizăm decorațiuni cu specific autumnal din felii de lemn reciclat, carton, nuci, castane, frunze, conuri, măceșe, ghinde și grăunțe de porumb. Atelierul are rolul de a-i ajuta pe cei mici să își dezvolte abilitățile și îndemânarea practică și creativă, fiind totodată și o sursă bună de distracție, relaxare și voie bună.
Simpatica vrăjitoare Georgiana va încheia activitățile atelierului într-o atmosferă magică specifică Halloween-ului cu dulciuri, acadele păianjen și picturi pe față.
Cei din cadrul Muzeului Judetean așteaptă copiii cu vârste cuprinse între 8-10 ani la muzeu, să realizăm împreună cele mai frumoase opere de artă, folosindu-ne de roadele toamnei!
Atelierul se va desfășura în perioada 30 – 31 octombrie 2023 între orele 13.00 – 15.00 la sediul muzeului și va fi susținut de către muzeografii instituției.
Categoria de vârstă: 8–10 ani
Durata atelier: 2 h
Număr participanți: maximum 15 copii
Locație: Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui
Înscrierile se fac în perioada 23 – 27 octombrie 2023, la sediul Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui, strada Hagi Chiriac, nr.2, telefon/fax 0235/311626, persoană de contact Palade Ramona–pedagog muzeal.
Taxă de participare: 30 Ron ( contravaloarea materialelor folosite).

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.