18/05/2024

Tinerii, indemnati să participe la guvernarea locală

1 min read

Primăria Vaslui cheamă alături de ea reprezentanții structurilor de tineret cu activitate în municipiu, pentru constituirea Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret (CCPT).
Domeniile de lucru ale consiliului vor fi: muncă și antreprenoriat; educație nonformală și cultură; sănătate, sport și recreere; participare și activități de voluntariat; incluziune socială și susținerea tinerei familii. Primăria Vaslui anunță că se pot înscrie în acest for consultativ președinți (sau delegați) ai organizațiilor studențești, ai organizațiilor neguvernamentale de tineret, ai structurilor sindicale și/sau patronale adresate tinerilor, președintele Consiliului Elevilor și câte un reprezentant al grupurilor informale de tineret, care desfășoară activități de tineret.
Prin constituirea CCPT se doreste ca, în toate aspectele supuse atenției Consiliului Local Vaslui care vizează tineretul, să se poata consulta, să fie dezbatute împreună cu cei din primarie problemele cu care se confrunta și să fie formulate politici publice sau proiecte de hotărâri ale Consiliului Local care să aducă în oraș schimbările pe care tinerii le doresc.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.