18/05/2024

TÂNĂR REȚINUT DE CĂTRE POLIȚIȘTII VASLUIENI

2 min read

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut doi bărbați, în vârstă de 23, respectiv 39 de ani, din comuna Deleni, județul Vaslui, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În data de 4 octombrie 2023, la ora 14.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au fost sesizați, telefonic, cu privire la faptul că, autori necunoscuți au sustras un vehicul de tip ATV, după ce ar fi pătruns, prin efracție, în curtea unei locuințe din localitatea/comuna Deleni, județul Vaslui.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au identificat și depistat prezumtivii autori, precum și vehiculul sustras, stabilind că, acesta a fost sustras în noaptea de 28/29 septembrie 2023. Vehiculul a fost depistat și ridicat de către polițiști de la o locuință din localitatea Fundu Văii, comuna Lipovăț, județul Vaslui.
Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 6.000 lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate
La data de 5 octombrie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui i-au reținut pe cei doi bărbați, pe o perioadă de 24 ore.
Ulterior, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbaților, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.