18/05/2024

TÂNĂR REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI

2 min read

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din Bârlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de de 11 august 2023, în municipiul Bârlad.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au stabilit faptul că, la data de 11 august 2023, ora 07.30, aflată în zona “Stadion” din Bârlad, persoana vătămată, bărbat de 73 de ani, din aceeași localitate, ar fi fost deposedată, prin folosirea violenței, de către prezumtivul autor, de un portofel în care se aflau 480 de lei și acte de identitate.
La data de 3 octombrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestului preventiv, pe o perioadă 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tînărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.