Sun. Dec 3rd, 2023

MANDAT DE EXECUTARE A UNEI PEDEPSE CU ÎNCHISOAREA
PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

1 min read

În cadrul activităţilor operative desfăşurate zilele trecute, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.
La data de 29 septembrie polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au desfășurat activități specifice, au depistat și au pus în aplicare, în comuna comuna Hoceni, județul Vaslui, un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat din localitatea Barboși.
Pe numele bărbatului de 64 de ani, la data de 29 septembrie 2023, Judecătoria Huși a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, pe o perioadă de 1 an și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”violare de domiciliu, în formă continuată”, ”distrugere”, ”amenințare, în formă continuată”, fapte săvârșite la data de 14 septembrie 2020 și în perioada 18-19 iulie 2021.
Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.