24/07/2024

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII DIN NEGREȘTI

2 min read

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii Compartimentului Investigații Criminale Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Negrești, bănuit că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi amenințat două persoane, la data de 26 septembrie 2023, în zona terasei unui bar din Negrești.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, la data de 26 septembrie 2023, ora 20.30, pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică, și ar fi proferat amenințări, cu acte de violență, la adresa unui membru al personalului de pază al localului precum și la adresa administratorului barului.
La data de 27 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Compartimentului Investigații Criminale Negrești au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Astăzi, 28 septembrie 2023, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.