Sun. Dec 10th, 2023

BĂRBAȚI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII DIN HUȘI

2 min read

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 37 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au probat activitatea infracțională a trei bărbați, din Huși, bănuiți că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, la data de 15 septembrie, în municipiul Huși, în fața unui spațiu comercial de pe Calea Basarabiei.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au stabilit că, la data de 15 septembrie, orele 17.30, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale spointane, bărbații cercetați ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică, și ar fi agresat un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Huși, lovindu-l cu pumnii și picioarele. Bărbatul a refuzat să fie transportat la Spitalul Municipal Huși pentru acordarea de îngrijiri medicale și nici nu a formulat plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
La data de 21 septembrie, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au luat față de cei trei bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, față de ei fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.