Sun. Dec 3rd, 2023

Luptătorii antitero din IJJ Vaslui, locul 4 la Olimpiada echipelor de intervenție antiteroristă

2 min read

Săptămâna aceasta la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri a avut loc Olimpiada echipelor de intervenție antiteroristă, competiție la care reprezentanții Jandarmeriei Vaslui s-au clasat pe locul 4.
La această ediție a Olimpiadei s-au înscris 15 echipe din cadrul structurilor Jandarmeriei Române, în total participând 75 de jandarmi care își desfășoară activitatea în structuri de intervenție antiteroristă.
Stăpânirea de sine și buna pregătire au fost la ordinea zilei într-o serie de provocări complexe prin pădure, testând rezistența la trasee de anduranță.
Sesiunile de tragere cu pistolul au cerut precizie și concentrare din partea concurenților, care au demonstrat priceperea lor în manevrarea armamentului.
Dar cel mai important a fost spiritul de echipă. Cele 15 echipe participante au trecut prin numeroase circuite psiho-fizice, care le-au pus la încercare profesionalismul și colaborarea.
Probele au fost concepute pentru a testa capacitatea de lucru în echipă. O greșeală a unui singur membru putea depuncta întreaga echipă.
Așadar, solidaritatea și încrederea reciprocă au fost cheia succesului. Deși au concurat, au realizat că toți, împreună sunt o singură echipă și, dincolo de competiție, sunt (sau au devenit) prieteni, legați de aceeași pasiune.
La finalul competiției, cele mai bune echipe din au fost premiate de către domnul general de brigadă Liviu Uzlău, prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, care a oferit câștigătorilor cupe, medalii și diplome.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.