21/05/2024

Noi microbuze în dotarea SC Transurb SA Vaslui

1 min read

Consiliului Local Vaslui va aproba un proiect de hotărâre privind darea în administrare către SC Transurb SA a două microbuze destinate transportului public local de persoane. Microbuzele au fost achiziționate în cadrul programului de investiţii pe anul 2023.
Începând cu data de 1 august pe străzile municipiului Vaslui circulă noile troleibuze achiziționate printr-un proiect european. Liniile au fost verificate și au fost remediate câteva defecte.
SC Transurb SA Vaslui a primit în administrare zece troleibuze pentru transportul public de călători. Cele zece troleibuze Solaris Trollino au fost achiziţionate şi recepţionate de către municipiul Vaslui și sunt destinate transportului de persoane pe raza municipiului reședință de județ. Pe lângă cele zece troleibuze societatea de transport local din municipiul Vaslui a mai primit în administrare și terenul în suprafaţă de 235 metri pătrați situat în str. Spătar Angheluţă, precum și Staţia de Redresare, împreună cu echipamentele, dotările, instalaţiile, cablurile de alimentare aferente. În cadrul proiectului „Modernizare staţie de redresare şi înlocuirea cablurilor electrice de alimentare” au fost amplasate pe respectivul teren două containere pe fundaţii de beton, ce conţin echipamentele necesare pentru Staţia de redresare ce va alimenta reţeaua fir contact necesară pentru circulaţia troleibuzelor pe raza municipiului Vaslui. În cadrul proiectului, pentru funcţionarea optimă a Staţiei de Redresare, au fost înlocuite cablurile electrice de alimentare.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.