18/05/2024

Vasluiul, gazda CN de Șah al Ministerului Afacerilor Interne

2 min read

În perioada 18-21 septembrie în municipiul Vaslui va avea loc Etapa finală a Campionatului de Șah al Ministerului Afacerilor Interne, competiție la care vor lua parte peste 50 de cadre ale ministerului, jucători de șah clasificați dar și neclasificați.
Competitia este organizata de Biroul Coordonare Activități Sportive din Centrul Cultural al M.A.I. împreună cu Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Vaslui, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui și în colaborare cu Consiliul Local al Primăriei Vaslui, Federația Română de Șah și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui.
Competiția va avea loc la Clubul Prietenia, acolo unde cei peste 50 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri veniți din toate colțurile țării se vor lupta pentru primele locuri.
Turneul debutează luni, 18 septembrie la ora 17.00 cu ședința tehnică. Competiția se va desfășura în 7 runde pe parcursul a 3 zile, în sistem ,,elvețian”. Timpul de joc alocat unui jucător în partida de șah este de 30 de minute, plus increment de timp de 30 de secunde/mutare, depășirea timpului de gândire ducând la pierderea partidei. Clasamentul se întocmește individual, în baza punctelor acumulate de jucători, după desfășurarea celor 7 runde. Joi, începând cu ora 13.00, este programată festivitatea de premiere.
Având în vedere pasiunea participanților pentru sportul minții se anunță o competiție foarte interesantă în cadrul căreia se vor disputa și partide de un înalt nivel.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.